De bed en breakfast

Het slaapvertrek van de bed en breakfast in VaassenEetgedeelte van de bed en breakfast in Vaassenbed en breakfast in VaassenEntree bed en breakfast vaassen
 

Luxe en romantische B&B.

Tegenover het prachtige kasteel de Cannenburgh in Vaassen en het daarbijbehorende park en bos, kunt u relaxen in een bijzondere ambiance. Bed en Breakfast Kasteelzicht ligt schuin tegenover het kasteel met aangrenzend park.
U loopt onze voordeur uit en bent direct omgeven door
de natuur van de Veluwe.

Genieten van luxe en comfort

 

Romantische bed en breakfast in VaassenIndeling van de Bed & Breakfast


U heeft de beschikking over een eigen entree waar zich tevens het toilet bevindt dat alleen voor u toegankelijk is, een sfeervolle woonkamer met openhaard en in de erker met glas en lood ramen vindt u twee luxe fauteuils om heerlijk te relaxen na een mooie fietstocht of wandeling.
Verder een smaakvol ingerichte slaapgelegenheid annex badruimte met o.a. douche/stoom cabine.
De krant lezen aan de eettafel of middels de gratis Wi-Fi online ontspannen, bij ons is het mogelijk.
Genieten van een kopje Nespresso of een heerlijke kop thee, welke klaar staan naast een minibar in u verblijf, zullen er voor zorgen dat u optimaal zult genieten in Bed and Breakfast Kasteelzicht.


Het slaapvertrek annex badruimte

Slaapvertrek van de bed en breakfast in Vaassen

Slapen op een heerlijke boxspring voor twee personen, met donzen dekbedden. In de badruimte bevindt zich een douche/stoomcabine voorzien van handdouche, zitje en verlichting. Tevens een compleet badmeubel met fohn en zachte badjassen hangen voor u klaar.

Privé zwembad

Zomers, van juni tot september, kunt u op bepaalde tijden tegen een kleine vergoeding gebruik maken van ons verwarmd prive zwembad.Luxe douchecabine met stoombad in de bed en breakfast in Vaassen

Opmerkingen van huishoudelijke aard

  • Het bijplaatsen van een babykinderbedje is geen probleem
  • Oppasservice mogelijk
  • Boodschappen nodig? Ook deze service leveren wij graag, zodat het u aan niets zal ontbreken
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Roken evenmin
Facebook Icon