Onze omgeving

 

Schitterend gelegen Bed en Breakfast

Tegenover Kasteelzicht vindt U het prachtig zojuist gerenoveerde bospark De Cannenburgh.
Voor liefhebbers van langere tochten zijn de uitgestrekte bossen ( Kroondomeinen ) en heide vlakbij om heerlijk te wandelen.
Middels de fiets kunt u gebruik maken van de vele uitgezette fietsroutes
op de Veluwe.

Heerlijk genieten in Vaassen en omgeving

Restaurants in Vaassen

Op loopafstand van de bed en breakfast zijn er verscheidene restaurants, o.a. tegenover onze Bed & Breakfast “Het Koetshuis”, gelegen naast Kasteel de Cannenburgh, voorts restaurant “De Toren”en restaurant Kapadoyka, bij laatstgenoemde is het ook mogelijk gebruik te maken van bestelservice. In het dorp bevindt zich ook een uitstekend Chinees Indisch restaurant genaamd “Ho Wah”.

In het naastgelegen Emst bevindt zich Burnside Diving, ze verwelkomen u graag in een warme ambiance voor een heerlijk diner of verfrissende cocktail op het sfeervolle terras.

 

Dinner service

Geen zin om buiten de deur te eten? Op aanvraag kan een “Dinner at Home” geserveerd worden in uw verblijf. U heeft de keus uit een aantal vlees en visgerechten tegen een eerlijke prijs, bereid door de gastheer/gastvrouw.

Daarnaast is het ook mogelijk Casa di Verdi Catering in te schakelen en u in uw B&B te laten verwennen, met heerlijke Spaanse Tapas.

 

Welness De Veluwse Bron Wellness in de omgeving

In de omgeving van Vaassen is het ook mogelijk de ontspanning te zoeken in twee prachtige Wellness Resorts in de directe omgeving.
De Veluwse Bron in Emst ligt op 3 km en Thermen Bussloo op ongeveer 15 km afstand vanaf onze B&B.
( Shuttle service mogelijk)

 

Facebook Icon